spoon

Πρόσφατες συνταγές

Σταφιδόπιτα

0

Κατηγορία : , , ,

4 φλυτζάνια αλεύρι
4 κουταλάκια μπέϊκιν
1 κουταλάκι αλάτι
1 φλυτζάνι βούτυρο
1 ½ φλυτζάνι ζάχαρη
2 αυγά
Κανέλλα
2 φλυτζάνια σταφίδα ξανθή
Ξύσμα πορτοκαλιού
1 ½ ποτήρι γάλα
Αμύγδαλα

Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά και το βούτυρο. Προσθέτουμε στο αλεύρι το αλάτι και το μπέικιν. Στο βούτυρο με τα αυγά βάζουμε τη σταφίδα, το ξύσμα πορτοκαλιού και διαδοχικά το μείγμα του αλεύρου με το γάλα. Ανακατεύουμε το μείγμα και το βάζουμε σε ταψί βουτυρωμένο. Σκορπάμε στην επιφάνεια του αμύγδαλα ασπρισμένα. Όταν ψηθεί πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου