1 μεγάλο κουνουπίδι
650 γρ. γάλα
150 γρ. τριμμένο τυρί
7 κουταλιές βούτυρο
5 κουταλιές αλεύρι
2 κουταλιές φρυγανιά
Βράζουμε το κουνουπίδι. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα με το αλεύρι, το βούτυρο, το αλεύρι, το γάλα και το μισό τυρί. Σε ταψάκι βουτυρωμένο βάζουμε λίγη σάλτσα και στρώνουμε το κουνουπίδι και από πάνω την υπόλοιπη σάλτσα και το υπόλοιπο τυρί. Ραντίζουμε με βούτυρο και τη φρυγανιά και το ψήνουμε. Σερβίρεται ζεστό.