1 αυγό ολόκληρο
2 κροκάδια
1 κουταλιά αλεύρι
1 ποτήρι γάλα
100 γρ. ζάχαρη
75 γρ. σοκολάτα
125 γρ. κρέμα γάλακτος
1 μικρό φλυτζάνι ρύζι
Αλάτι
4 κουταλιές αμύγδαλα
4 κεράσια γλυκό
Δουλεύουμε το αυγό με τους κρόκους, τη ζάχαρη και στη συνέχεια το αλεύρι. Προσθέτουμε το γάλα ζεστό και τη σοκολάτα τριμμένη. Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να πήξει. Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε στη σοκολάτα. Προσθέτουμε το ρύζι. Μοιράζουμε το μείγμα σε κούπες τις βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε με τα αμύγδαλα καβουρδισμένα.