1 1/2 βακαλάος παστός
200 γρ. πατάτες
1 αυγό
Μισό ποτήρι γάλα
Βούτυρο
Αλάτι - πιπέρι
200 γρ. πατάτες
1 αυγό
Μισό ποτήρι γάλα
Βούτυρο
Αλάτι - πιπέρι
Ξαρμυρίζουμε από την προηγούμενη μέρα το ψάρι. Το βράζουμε για ένα τέταρτο και το καθαρίζουμε. Βάζουμε τις πατάτες λιωμένες μαζί με το ψάρι. Σκεπάζουμε με το γάλα και μισό ποτήρι νερό και τα βράζουμε όλα μαζί. Προσθέτουμε το βούτυρο, το πιπέρι και τα αυγά χτυπημένα. Πλάθετε με αυτό το μείγμα μικρές κροκέτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.