Πλένετε καλά 1 κιλό γαρίδες. Φτιάχνετε χυλό από 1 και ½ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 1 και ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό κι αλάτι. Βουτάτε τις γαρίδες στον χυλό και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 8 Απριλίου, Θαλασσινά, Νηστίσιμα
Powered by : Blogger