Πλένετε καλά 1 κιλό γαρίδες. Φτιάχνετε χυλό από 1 και ½ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 1 και ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό κι αλάτι. Βουτάτε τις γαρίδες στον χυλό και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την: Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 | Από την: Μαρία
Στην κατηγορία : 8 Απριλίου, Θαλασσινά, Νηστίσιμα
2020 - 2025
Powered by : Blogger