400 γρ. ρύζι
1 κρεμμύδι
½ ποτήρι κρασί κόκκινο
3 φλιτζάνια ζωμό
4 λουκάνικα
Λάδι
Αλάτι - πιπέρι
Παρμεζάνα
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να κοκκινίσει. Ρίχνουμε το ρύζι και το ⅓ από το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει. Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε και αυτά στο ρύζι. Βάζουμε και τον υπόλοιπο ζωμό και στο τέλος όταν έχουν βράσει βάζουμε το κρασί. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.