Καθαρίζετε και κόβετε 2 κιλά πατάτες σε λεπτές φέτες. Προσθέτετε 1 πράσο ψιλοκομμένο, αρκετό αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια ρίχνετε 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι και ¾ φλιτζάνι τσαγιού λάδι και ανακατεύετε καλά. Βάζετε 1 λαδωμένο φύλλο σφολιάτας σε λαδωμένο ταψί και ρίχνετε τη γέμιση. Από πάνω βάζετε το 2⁰ φύλλο σφολιάτα, λαδωμένο κι αυτό. Ρίχνετε από πάνω 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι και ψήνετε στους 175 βαθμούς για 1 ώρα.