Ανακατεύετε 4 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι, εκτός από 2 κουταλιές, με 1 κουταλάκι τσαγιού μπέϊκιν και λίγο αλάτι. Χτυπάτε 4 κουταλιές σούπας λάδι, ½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκαλιού και 3 αυγά. Ζυμώνετε και την αφήνετε σκεπασμένη, ½ ώρα.
Ανοίγετε την ζύμη σε λεπτό φύλλο και την κόβετε σε λωρίδες. Τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι για λίγο. Όταν τηγανιστούν τις περιχύνετε με ζεστό σιρόπι, από 1 φλιτζάνι τσαγιού μέλι, ζάχαρη και νερό. Τις πασπαλίζετε με καρύδια και κανέλλα.