spoon

Πρόσφατες συνταγές

Αμυγδαλωτά

0

Κατηγορία : ,

Ξεφλουδίζετε 1 κιλό αμύγδαλα με ζεστό νερό. Όταν στεγνώσουν τ' αλέθετε στο μίξερ ή στον μύλο. Προσθέτετε 250 γρ. σιμιγδάλι, 200 γρ. ζάχαρη άχνη και 3-4 κουταλιές σούπας ανθόνερο. Τα ζυμώνετε σε σφιχτή ζύμη. Πλάθετε σε σχήμα αχλαδιού και βάζετε στο καθένα από ένα γαρύφαλλο. Βάζετε τα αμυγδαλωτά σε βουτυρωμένο κι αλευρωμένο ταψί και τα ψήνετε στους 150 βαθμούς για 15'. Όταν ψηθούν και κρυώσουν λίγο, βρέχετε κάθε κομμάτι με ανθόνερο και το τυλίγετε στην άχνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου