Κόβετε σε φέτες 1 κιλό μελιτζάνες και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Τις αλατοπιπερώνετε. Χτυπάτε 200 γρ. στραγγισμένο γιαούρτι με 2 σκελίδες σκόρδο και με λίγο αλάτι. Το ρίχνετε στις μελιτζάνες και από πάνω λίγο μαϊντανό.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 20 Φεβρουαρίου, Λαχανικά
Powered by : Blogger