Σε 1 κιλό κιμά προσθέτετε 3 κουταλάκια αλάτι, λίγο πιπέρι, 1 αυγό και 1 κροκάδι, χτυπημένα, 2 φρυγανιές μουσκεμένες σε γάλα και δυόσμο ψιλοκομμένο. Πλάθετε τον κιμά σε 10 λεπτά μπιφτέκια.
Έχετε 1 πακετάκι τυρί-κρέμα σε φέτες. Κόβετε τις φέτες τυριού στη μέση. Βάζετε επάνω σε κάθε μπιφτέκι από ½ φέτα τυριού και το τυλίγετε. Χτυπάτε 1 αυγό και 1 κροκάδι με 1 κουταλιά νερό και 1 κουταλιά λάδι. Βουτάτε τα μπιφτέκια στο αυγό και σε γαλέτα. Τα τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και τα ψήνετε στους 175 βαθμούς για μισή ώρα.