Κόβετε ένα λαγό 1 και ½ κιλού σε μερίδες. Βράζετε για 5', 2 και ½ φλιτζάνι κρασί άσπρο, 4 κουταλιές ξύδι, 1 καρότο και 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, δάφνη, σέλινο και δεντρολίβανο. Αφού κρυώσει το ρίχνετε στο λαγό. Αφήνετε στο ψυγείο 12 ώρες.
Σοτάρετε με ½ φλιτζάνι λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και βάζετε μέσα τα κομμάτια του λαγού. Τα κοκκινίζετε και προσθέτετε το κρασί από τη σάλτσα, αφού το στραγγίσετε, 1 μικρό κουτί τομάτες, αλάτι, πιπέρι και λίγο σκόρδο. Αφήνετε να σιγοψηθεί για 1 και ½ ώρα. Βράζετε για 10' 750 γρ. κρεμμυδάκια και τα σοτάρετε με ½ φλιτζάνι βούτυρο. Τα ρίχνετε στο λαγό. Αφήνετε να σιγοψηθούν 40'.