Βράζετε ½ κιλό σπαγγέτο με 1 κουταλιά αλάτι. Το στραγγίζετε. Ζεματάτε το μισό από ½ φλιτζάνι βούτυρο με 1 σκελίδα σκόρδο και περιχύνετε το σπαγγέτο. Προσθέτετε 2 κεσεδάκια γιαούρτι. Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο και το ρίχνετε στο σπαγγέτο.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 24 Φεβρουαρίου, Ζυμαρικά
Powered by : Blogger