Μαρινάρετε 1 κιλό φιλέτο κομμένο σε χοντρά κομμάτια με ½ φλυτζάνι λάδι για 1 ώρα. Στη συνέχεια τα ψήνετε στο τηγάνι. Βγάζετε τα φιλέτα. Προσθέτετε ½ φλιτζάνι λάδι και ρίχνετε 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο να μαραθεί. Ρίχνετε πιπέρι πράσινο και μαύρο και σβήνετε με 1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο ή άσπρο. Εδώ προσθέτετε 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο. Αφού εξατμιστεί το κρασί, ρίχνετε 150 γρ. κρέμα γάλακτος και σβήνετε τη φωτιά μόλις πήξει η σάλτσα.