Ζεσταίνετε τα ⅔ από ένα φλιτζάνι βούτυρο και ρίχνετε 2 φλιτζάνια ρύζι. Προσθέτετε 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο. Αφήνετε να σιγοψηθούν λίγα λεπτά. Ρίχνετε 4 φλιτζάνια ζεστό νερό ή ζωμό κρέατος, αλάτι, πιπέρι και φλούδα κανέλλας. Το αφήνετε να σιγοβράσει για 20'.
Χτυπάτε 6 αυγά και προσθέτετε ½ φλιτζάνι γιαούρτι. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο βούτυρο και ρίχνετε τ' αυγά. Το ανακατεύετε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να πήξει. Προσθέτετε στο ρύζι τ' αυγά και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ανακατεύετε ελαφρά.