Κόβετε ½ κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε φέτες. Αναμιγνύετε αλεύρι, πιπέρι και αλάτι και το αλευρώνετε. Χτυπάτε 1 αυγό με 1 κουταλιά νερό και με 1 κουταλάκι λάδι. Βουτάτε το συκώτι στο αυγό, το τυλίγετε σε γαλέτα και το τηγανίζετε σε λάδι.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την: Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 | Από την: Μαρία
Στην κατηγορία : 26 Ιανουαρίου, Εντόσθια
2020 - 2025
Powered by : Blogger