Κόβετε ½ κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε φέτες. Αναμιγνύετε αλεύρι, πιπέρι και αλάτι και το αλευρώνετε. Χτυπάτε 1 αυγό με 1 κουταλιά νερό και με 1 κουταλάκι λάδι. Βουτάτε το συκώτι στο αυγό, το τυλίγετε σε γαλέτα και το τηγανίζετε σε λάδι.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 26 Ιανουαρίου, Εντόσθια
Powered by : Blogger