spoon

Πρόσφατες συνταγές

Χοιρινό με σέλινο

0

Κατηγορία : ,

Κόβετε 1 κιλό ψαχνό χοιρινό κρέας. Αναμιγνύετε 2 κουταλιές αλεύρι, 2 κουταλάκια αλάτι και λίγο πιπέρι και αλευρώνεται το κρέας. Ζεσταίνετε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρετε το αλευρωμένο κρέας.
Το βάζετε σε κατσαρόλα, με 5 φλιτζάνια ζεστό νερό και αφήνετε να σιγοβράσει για 1 ώρα. Καθαρίζεται 1 ½ κιλό σελινόριζα και την κόβετε σε φέτες. Τις βράζετε και  τις ρίχνετε στο κρέας μαζί με μερικές φούντες σέλινο ψιλοκομμένες. Αφήνετε να σιγοβράσουν για ½ ώρα. Δένετε τη σάλτσα με 3 κροκάδια αυγών και το χυμό 2-3 λεμονιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου