spoon

Πρόσφατες συνταγές

Καλαμαράκια γεμιστά

0

Κατηγορία : , ,

Καθαρίζετε και πλένετε 1 και ½ κιλό καλαμαράκια. Ψιλοκόβετε τα εντόσθια και τα πλοκάμια τους. Σοτάρετε με ¾ φλιτζανιού λάδι, ½ κιλό ψιλοκομμένα φρέσκα ή ξερά κρεμμύδια και τα πλοκάμια. Τα σβήνετε με ¾ φλιτζανιού άσπρο κρασί. Ρίχνετε 1 φλιτζάνι ρύζι, 2 κουταλιές σούπας γαλέτα, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και άνηθο. Γεμίζετε τα καλαμαράκια μέχρι τη μέση και τα τσιγαρίζετε με 1 φλιτζάνι λάδι, προσεχτικά. Ρίχνετε και 1 κουτί τομάτας αποφλοιωμένες και λιωμένες κι αφήνετε να βράσουν για 1 και ½ ώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου