Βάζετε σε κατσαρόλα 1 φλιτζάνι φυτίνη να κάψει σε σιγανή φωτιά και προσθέτετε 1 φλιτζάνι αλεύρι ανακατεύοντας με ξύλινο κουτάλι, προσέχοντας να μη σβολιάσει. Έπειτα ρίχνετε σιγά-σιγά 4 φλιτζάνια ζεστό γάλα, χτυπώντας το με το σύρμα.
Τέλος βάζετε 2 αυγά, αλάτι, πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο. Αφήνετε τη μπεσαμέλ να ψηθεί επί 10 λεπτά, ανακατεύοντας την συχνά. Στο τέλος προσθέτετε 1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο. Αν είναι σφιχτή προσθέστε λίγο γάλα ακόμη.