Βάζουμε 200 γρ. ρεβίθια σε νερό από το βράδυ. Βράζουμε τα μουλιασμένα ρεβίθια σε μέτρια φωτιά για 50' μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέετουμε ένα μικρό κουνουπίδι, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 10' ακόμα. Παράλληλα ρίχνουμε σ' ένα μπολ μια κουταλιά της σούπας από το ζουμί της κατσαρόλας, 150 ml κρέμα καρύδας, 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καπνιστή και ανακατεύουμε μέχρι ν' αναμειχθούν.
Ρίχνουμε την κρέμα στην κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει βράση. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκορπίζουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.