Υλικά
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
3 πράσινες πιπεριές κέρατο
3 πιπεριές Φλωρίνης
Αλάτι
2 καρότα
1 σκελίδα σκόρδου
1 κρεμμύδι
150 γρ. μανιτάρια
½ ματσάκι άνηθος
1 ποτήρι λευκό κρασί
4 κ.σ. μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε μπαστουνάκια. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε αρχικά το κοτόπουλο, για μερικά λεπτά και σιγά-σιγά όλα τα λαχανικά. Μόλις μαραθούν αρκετά, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τον άνηθο και μαγειρεύουμε για 5'. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.