spoon

Πρόσφατες συνταγές

Σνίτσελ ελαφριά στο φούρνο

0

Κατηγορία : ,

4 σνίτσελ χοιρινά ή μοσχαρίσια, μετρίου μεγέθους
2 αυγά
½ φλ. γάλα
3 κ.σ. μουστάρδα
Φρυγανιά τριμμένη
½ φλ. τυρί τριμμένο
Ελαιόλαδο
Ρίγανη

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τριμμένο τυρί (προαιρετικά). Βάζουμε σε ένα μπολ τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το μείγμα εάν μπορούμε, τα αφήνουμε για μισή έως 1 ώρα, να ρουφήξουν τις γεύσεις και να γίνουν μαλακά. Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ στη φρυγανιά. Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου, τοποθετούμε τα σνίτσελ στο αλουμινόχαρτο, με ελάχιστο ελαιόλαδο, προκειμένου να μην κολλήσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου