spoon

Πρόσφατες συνταγές

Ζαμπόν Αέρος

0

Κατηγορία : , ,

1 φιλέτο χοιρινό ή γαλοπούλας 
Αρκετή ζάχαρη
Αρκετό αλάτι
Μια κάλτσα καινούρια νάιλον
Βότανα, ό,τι έχουμε

Βάζεις το κρέας πρώτα σε αρκετή ζάχαρη, δηλαδή αρκετή να το τυλίγει μέσα για 24 ώρες σε μέρος στο μπαλκόνι. Μετά το πλένεις και το σκουπίζεις καλά. Μετά το τυλίγεις καλά σε αλάτι, μπόλικο αλάτι να το ψήσει δηλαδή, πάλι 24 ώρες σε δροσερό μέρος σε μπαλκόνι δηλαδή.
Τώρα το πλένουμε, το στεγνώνουμε, βάζουμε επάνω πολλά διάφορα βότανα, ότι έχουμε και το βάζουμε σε μια κάλτσα νάιλον, το κρεμάμε σε δροσερό μέρος στον αέρα στο μπαλκόνι για 5 ημέρες. Μετά την πέμπτη μέρα το κόβουμε! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου