spoon

Πρόσφατες συνταγές

Νηστίσιμες φλωρεντίνες αμυγδάλου

0

Κατηγορία : ,

60 γρ. μαργαρίνη
120 γρ. ζάχαρη
60 γρ. μέλι
200 γρ. αμύγδαλα φιλέ

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το μέλι μέχρι να λιώσει η μαργαρίνη. Ανακατεύουμε έως ότου ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το φιλέ αμυγδάλου. Ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ. Ρίχνουμε το μείγμα σε ρηχό ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν οι φλωρεντίνες, για 20'. Τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς, για 15'. Τις κόβουμε σε τρίγωνα. Μπορούμε να τις βουτήξουμε ως τη μέση σε λιωμένη κουβερτούρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου