Βάζουμε στο ειδικό δοχείο για τα κοκτέϊλ ένα ποτηράκι σιρόπι από βύσσινο λευκό, 2 κουταλιές της σούπας τσέρι μπράντι, 4 παγάκια ανάλογο νερό σελτς ή λεμονάδα ή γκαζόζα και τα δουλεύουμε καλά μέχρι να λιώσει ο πάγος.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 16 Νοεμβρίου, Κοκτέϊλς
Powered by : Blogger