4 φέτες γαλέο ή φιλέτα γλώσσας
2 κ.σ. λάδι
2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
Πιπεριές σε μπαστουνάκια
Αλάτι - πιπέρι
Ρίγανη
Χυμός από 2 λεμόνια
Λίγο ξύσμα λεμονιού
Πλένουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα αλατοπιπερώνουμε, τα βάζουμε σε πυρέξ. Σε ένα μπολ χτυπάμε το λάδι, χυμό και ξύσμα λεμονιού. Μοιράζουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα μας και προσθέτουμε το σκόρδο, ρίγανη και πιπεριές. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα για 30 λεπτά.