spoon

Πρόσφατες συνταγές

Μοσχάρι τεριάκι

0

Κατηγορία : ,

6 φιλέτα κρέατος
4 κουταλιές της σούπας ρυζόκρασο
4 κουταλιές της σούπας σόγια
1 κουταλιά χυμό από πιπερόριζα

Ανακατεύετε την σόγια, το ρυζόκρασο, το λιωμένο σκόρδο και το χυμό από πιπερόριζα. Βάζετε το κρέας στο μείγμα αυτό για 30'. Ζεσταίνετε το λάδι και βάζετε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Ρίχνετε πάνω του το υπόλοιπο μείγμα και αφήνετε να ψηθεί για 5'.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου