1 ½ φλ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
½ φλ. καρυδόψιχα
2 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης
1 σκελίδα σκόρδο
¼ φλ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Πιπέρι
1 συσκευασία ζυμαρικά βίδες al dente
Στο μούλτι χτυπάμε τον μαϊντανό, την καρυδόψιχα, το φιστίκι Αιγίνης, το σκόρδο μέχρι να πολτοποιηθούν. Σιγά σιγά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε τρεις δόσεις. Σε κάθε δόση χτυπάμε το μείγμα. Η σάλτσα πέστο είναι έτοιμη όταν σχηματιστεί ένα πηχτό μείγμα. Μεταφέρουμε το πέστο σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο μπολ με το πέστο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.