spoon

Πρόσφατες συνταγές

Βίδες με πέστο μαϊντανού

0

Κατηγορία : ,

1 ½ φλ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
½ φλ. καρυδόψιχα
2 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης
1 σκελίδα σκόρδο
¼ φλ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Πιπέρι
1 συσκευασία ζυμαρικά βίδες al dente

Στο μούλτι χτυπάμε τον μαϊντανό, την καρυδόψιχα, το φιστίκι Αιγίνης, το σκόρδο μέχρι να πολτοποιηθούν. Σιγά σιγά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε τρεις δόσεις. Σε κάθε δόση χτυπάμε το μείγμα. Η σάλτσα πέστο είναι έτοιμη όταν σχηματιστεί ένα πηχτό μείγμα. Μεταφέρουμε το πέστο σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο μπολ με το πέστο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου