spoon

Πρόσφατες συνταγές

Χοιροκεφαλή πηχτή

0

Κατηγορία : ,

Την αφήνουμε 3 ώρες στο νερό για να ξεπλυθεί καλά από τα αίματα. Την βάζουμε να βράσει, την ξαφρίζουμε και ρίχνουμε λίγα χόρτα, 3-4 γαρύφαλλα, μερικά σπυριά πιπέρι, 2-3 φύλλα δάφνης κι αλάτι. Όταν βράσει σουρώνουμε το ζουμί και το βάζουμε να βράσει ώσπου να πήξει. Κατόπιν, ρίχνουμε το ζουμί σε μια φόρμα που είναι τα ψαχνά του κεφαλιού. Το ζουμί πρέπει να σκεπάζει και ρίχνουμε 2-3 κουταλιές ξύδι. Κατόπιν βυθίζουμε την φόρμα σε χλιαρό νερό για να ξεκολλήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου