Βάζουμε 5 κουταλιές της σούπας βερμούτ, 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ, μια κουταλιά της σούπας φραμπουάζ, 4 παγάκια και παγωμένη λεμονάδα ή γκαζόζα. Το ανακατώνουμε καλά έχοντας το ανάμεσα στα δύο χέρια μας κι όταν λιώσει ο πάγος το σερβίρουμε.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 19 Σεπτεμβρίου, Κοκτέϊλς
Powered by : Blogger