spoon

Πρόσφατες συνταγές

Πικάντικη σάλτσα

0

Κατηγορία : ,

Είναι ιδανική για ψάρι. Διαλύετε μια χούφτα αλεύρι σε νερό ή ζωμό. Το ανακατεύετε καλά για να μη σβολιάσει. Ρίχνετε μέσα ένα σβόλο βούτυρο που θα έχετε λιώσει σε μπεν μαρί, μερικές ψιλοκομμένες, ξαρμυρισμένες και ξεκοκαλισμένες παστές σαρδέλες, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό μισού λεμονιού. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για λίγα λεπτά και σερβίρετε την σάλτσα ζεστή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου