Υλικά
Παγωτό βανίλια - σοκολάτα - φράουλα
250 γρ. γάλα με πλήρη λιπαρά
250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
500 γρ. κουβερτούρα
30 γρ. μέλι
Εκτέλεση
Σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσουν σε σημείο βρασμού. Βγάζουμε το σκεύος από την φωτιά. Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βάζουμε τη σούπα σε μπολ. Προσθέτουμε μία μπάλα παγωτό βανίλια και σερβίρουμε.