spoon

Πρόσφατες συνταγές

Ροζέδες (αμυγδαλωτά)

0

Κατηγορία : ,

620 γρ. αμύγδαλα
200 γρ. ζάχαρη
70 γρ. μέλι
1 κουταλιά ανθόνερο

Περνάτε τα αμύγδαλα από τη μηχανή, ενώνετε τη ζάχαρη με το αμύγδαλο, το μέλι και το ανθόνερο, ώστε να γίνει πάστα πολύ σφιχτή και πλάθετε σχήματα αχλαδιών. Τα βάζετε μέσα σε μια λαμαρίνα, ψήνετε στο φούρνο πολύ αδύνατο και κοσκινίζετε από πάνω ψιλή ζάχαρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου