spoon

Πρόσφατες συνταγές

Φασολάκια με κιμά

0

Κατηγορία : , ,

Φασολάκια 1 κιλό καθαρισμένα
Κιμάς μοσχαρίσιος ¼
Κιμάς χοιρινός ¼
Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
Τοματάκι κονκασέ 1 κουτί
Πιπεριές πορτοκαλί 2 κομμένες σε χονδρές λωρίδες
Ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι

Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν λίγο προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλάτι, πιπέρι κι αφήνουμε να ψηθεί για 10'. Στη συνέχεια προσθέτουμε το τοματάια κον κασέ και τα φασολάκια. Αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό. Μαγειρεύουμε για 20'-30' μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου