spoon

Πρόσφατες συνταγές

Μακαρόν

0

Κατηγορία : ,

125 γρ. αμύγδαλα
250 γρ. ζάχαρη
3 ασπράδια

Ανακατεύουμε τα ασπράδια με τα αμύγδαλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη. Σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για είκοσι λεπτά.

Σίγουρα η συνταγή κάπου έχει ελλείψεις και έχει δοθεί με προχειρότητα. Το αμύγδαλο θέλει πέρασμα απ' το μπλέντερ για να σπάσει να γίνει σχεδόν σαν αλεύρι. Και ίσως να χρειάζεται και λίγο άρωμα βανίλιας ή αμυγδάλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου