1 ¼ κιλού γαρίδες
1 φλιτζάνι λάδι
1 κιλό ώριμες τομάτες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτηράκι κρασί λευκό
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι - πιπέρι
Πλένετε καλά τις γαρίδες και τις βράζετε σε αλατισμένο νερό. Τι καθαρίζετε και τις φυλάτε. Σοτάρετε το κρεμμύδι και όταν ξανθύνει προσθέτετε τις τομάτες, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο. Αφήνετε τη σάλτσα να βράσει κι όταν αρχίσει να πήζει βάζετε και τις γαρίδες. Τις αφήνετε να βράσουν για 15'. Σερβίρονται ζεστές και κρύες.