1 κιλό φρέσκα κουκιά
4 μεγάλες αγκινάρες
1 λεμόνι
Κρεμμυδάκια φρέσκα
1 φλιτζάνι λάδι
Άνηθος ψιλοκομμένος
Αλάτι - πιπέρι
Καθαρίζετε και πλένετε τα κουκιά και τις αγκινάρες. Τρίβετε τις αγκινάρες με το λεμόνι για να μην μαυρίσουν. Σοτάρετε τα κρεμμυδάκια με το λάδι μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια προσθέτετε τα κουκιά, τις αγκινάρες, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε αρκετό νερό να βράσουν και τα σβήνουμε όταν μείνουν με το λάδι.