½ φλιτζάνι λάδι
½ φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλάκι κοφτό κανέλλα
⅓ φλιτζανιού τσαγιού μέλι
Ξύσμα λεμονιού
4 κουταλιές χλιαρό νερό
1 κουταλάκι κοφτό σόδα
2 ½ φλιτζάνια αλεύρι
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από το αλεύρι και τα δουλεύετε αρκετά. Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα σε λεκάνη και προσθέτετε το αλεύρι τμηματικά μέχρι η ζύμη να πλάθετε εύκολα. Την αφήνετε για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο. Πλάθετε τη ζύμη σε κουλουράκια και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 15'.