spoon

Πρόσφατες συνταγές

Ρύζι τρίχρωμο

0

Κατηγορία : ,

Βράζετε ½ κιλό ρύζι με 1 κουταλιά χυμό λεμονιού για 20'. Το στραγγίζετε και το χωρίζετε σε 3 μέρη. Σοτάρετε με βούτυρο σπανάκι και προσθέτετε λίγο αλάτι. Το προσθέτετε στο ⅓ του ρυζιού. Στο μισό από το υπόλοιπο ρύζι προσθέτετε 2-3 κουταλιές σάλτσα τομάτας και στο υπόλοιπο ρύζι λίγο κάρυ αφού το ζεστάνετε με βούτυρο και το βράσετε με λίγο νερό. Βάζετε το ρύζι σε φόρμα και το αναποδογυρίζετε σε πιατέλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου