1 κιλό βύσσινο
2 φλιτζάνια νερό
1 κιλό ζάχαρη
½κουταλάκι κιτρικό οξύ (ξινό)
Πλένουμε το βύσσινο και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και βράζουμε για 25'. Την επόμενη το ξαναβράζουμε και προσθέτουμε το κιτρικό οξύ.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Σάββατο 25 Απριλίου 2020 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 24 Απριλίου, Γλυκά κουταλιού, Φρούτα
Powered by : Blogger