spoon

Πρόσφατες συνταγές

Αχλάδια κομπόστα

0

Κατηγορία : ,

8 αχλάδια, το χυμό ενός λεμονιού, 1 φλιτζάνι ζάχαρη, 2 φλιτζάνια κρασί κόκκινο, ξύσμα λεμονιού.
Καθαρίζουμε τα αχλάδια. Βάζουμε τη ζάχαρη, το κρασί και το χυμό λεμονιού να βράσουν για 40'. Στη συνέχεια τα βγάζουμε και αφήνουμε το σιρόπι μόνο του μέχρι να δέσει. Περιλούζουμε με το σιρόπι τα αχλάδια και τα βάζουμε στο ψυγείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου