spoon

Πρόσφατες συνταγές

Ομελέτα

0

Κατηγορία : ,

Χτυπάτε 8 αυγά με 1 κουταλιά σούπας νερό, 1 κουταλάκι τσαγιού αλάτι, λίγο πιπέρι. Ζεσταίνετε σε μεγάλο τηγάνι 1 γεμάτη κουταλιά σούπας βούτυρο και ρίχνετε τ' αυγά χτυπημένα. Ψήνετε την ομελέτα σε σιγανή φωτιά και όταν πήξει, ανασηκώνεται τις άκρες για να περάσει από κάτω το άψητο αυγό. Δυναμώνετε τη φωτιά για να ροδίσει γρήγορα από κάτω, τη διπλώνεται και τη σερβίρετε σε πιατέλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου