Χωρίζετε σε 2 μέρη, ½ κιλό κανταΐφι και ½ κιλό φύλλο. Στρώνουμε τα μισά φύλλα σε ταψί αλειμμένα με λάδι. Απλώνετε το μισό κανταΐφι και το σκεπάζετε με 250 γρ. κοπανισμένη καρυδόψιχα, ανακατεμένη με 1 κουταλιά σούπας κανέλλα, 3 φρυγανιές τριμμένες, 1 φλιτζάνι ζάχαρη και ξύσμα λεμονιού. Στρώνετε από πάνω το υπόλοιπο κανταΐφι και το ραντίζετε με λάδι. Το σκεπάζετε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα. Χαράζετε και ψήνετε στους 175 βαθμούς για 1 ώρα. Σιροπιάζετε με ζεστό σιρόπι από 1 κιλό και 600 γρ. ζάχαρη ,4 φλιτζάνια νερό και χυμό λεμονιού.