Καθαρίζετε τις τσιπούρες. Γεμίζετε το άνοιγμα της κοιλιάς με μάραθο και τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Τις βουτάτε στο λάδι, χτυπημένο με χυμό λεμονιού και τι ψήνετε κάτω από το γκριλ, ενώ τις αλείφετε συχνά με το λαδολέμονο.
Απλή μαγειρική, απλές αγαπημένες συνταγές, όπως δημοσιεύονται σε ημερολόγια τοίχου παλιού τύπου...
Αναρτήθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 | Από την: Μαρία
Κατηγορία : 3 Φεβρουαρίου, Ψάρια
Powered by : Blogger