Βάζετε στο μπλέντερ 50 γρ. ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 κουταλιά κουκουνάρι, 1 σκελίδα σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και τα λιώνετε. Προσθέτετε 2 κουταλιές λάδι και συνεχίζετε το χτύπημα 1-2'. Προσθέτετε 30 γρ. τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα και 30 γρ. ροκφόρ σε κομμάτια και τα χτυπάτε ακόμη λίγο. Κόβετε 6 μέτρια κολοκύθια στη μέση κατά μήκος. Αλείφετε στο ένα κομμάτι λίγο από το μείγμα τυριού και τοποθετείτε από πάνω το άλλο κομμάτι. Τυλίγετε τα κολοκύθια ένα ένα σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε στους 160 βαθμούς για ½ περίπου ώρα.