Κόβετε 6 μεγάλα κολοκύθια σε λεπτές ροδέλες και τα τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν. Τα στραγγίζετε. Ζεσταίνετε 2 κουταλιές σούπας βούτυρο και προσθέτετε 1 κουταλιά σούπας αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς. Μετά ρίχνετε 2 φλιτζάνια γάλα ζεστό. Αφήνετε τη σάλτσα να πήξει και ρίχνετε ½ φλιτζάνι τυρί τριμμένο, αλάτι και πιπέρι. Βάζετε σ' ένα ταψάκι τα κολοκύθια και την μπεσαμέλ από πάνω και ψήνετε στους 175 βαθμούς για 20'.