spoon

Πρόσφατες συνταγές

Σαλιγκάρια

0

Κατηγορία : , ,

Βάζετε 1 κιλό σαλιγκάρια σε καυτό νερό αφού τα έχετε ανοίξει λίγο από πίσω. Ρίχνετε 1 κουταλιά σούπας αλάτι και τα βράζετε για 5'. Μετά, τα ξεπλένετε.
Τα σοτάρετε με ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι, μαζί με 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, μέχρι να πιουν το νερό τους. Προσθέτετε 1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί, ½ κιλό τομάτες ξεφλουδισμένες και λιωμένες, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Αφήνετε να σιγοψηθούν, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου