spoon

Πρόσφατες συνταγές

Ταλιατέλες με σπανάκι

0

Κατηγορία : ,

Καθαρίζετε και πλένετε ½ κιλό σπανάκι. Το ψιλοκόβετε και το σοτάρετε με  τα ¾ από ένα φλυτζάνι τσαγιού βούτυρο. Προσθέτετε λίγο αλάτι και πιπέρι, 150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο και 1 φλυτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος. Αφήνετε να ψηθεί έως ότου πήξει. Βράζετε σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες. Τις στραγγίζετε και τις προσθέτετε στο σπανάκι με αρκετή παρμεζάνα τριμμένη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου