spoon

Πρόσφατες συνταγές

Σπλήνα γεμιστή

0

Κατηγορία : ,

Πλένετε και ανοίγετε 2 μοσχαρίσιες σπλήνες από τη μια πλευρά. Αναμιγνύετε 1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη, 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο, 1 φλιτζάνι ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, ½ φλιτζάνι βούτυρο, πιπέρι και μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Γεμίζετε τις σπλήνες και τις ράβετε. Τις βάζετε σε ταψάκι και προσθέτετε ½ φλιτζάνι λάδι, δάφνη, θυμάρι και αλάτι. Βράζετε 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί με ½ φλιτζάνι χυμό τομάτας και 1 φλιτζάνι νερό ή ζωμό από κρέας. Το ρίχνετε στις σπλήνες και τις ψήνετε στους 180 βαθμούς για 1 ½ ώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου